Καλώς ήρθατε!

Sea, a maisonnette and sun! είναι το μότο μας, μια παράφραση του διάσημου Γαλλικού τραγουδιού του Serge Gainsbourg που εξυμνεί το καλοκαίρι με το δικό του μοναδικό τρόπο. Κι εμείς αυτό κάνουμε στο Proimos Maisonnettes.

Σας καλωσορίζουμε στα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας τριών κλειδιών και σας προσκαλούμε να γευτείτε τις απλές αλλά ουσιώδεις απολαύσεις του καλοκαιριού: τη θάλασσα, τον ήλιο, το τιτίβισμα των πουλιών το πρωί, την παραλία, τα πιάτα ημέρας της μαγείρισάς μας, μια τεμπέλικη μέρα στην πισίνα με cocktails, πρωινό στην αυλή και τέλος την κοσμοπολίτικη ζωή του Πλατανιά. 

Το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο.


Ποιοι είμαστε

Η μικρή επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων ProimosMaisonnettesκτίστηκε το 1986 από τον Βασίλη και την Ιωάννα Πρωίμου και σχεδιάστηκε από την αρχιτέκτονα Μαρία Πρωιμάκη-Πολάτου, την εξαδέλφη τους. Ο γιος τους Κωνσταντίνος την κληρονόμησε το 2002 όταν ο πατέρας του πέθανε και από τότε κάνει μικρές αλλαγές και βελτιώσεις κάθε χρόνο, ακολουθώντας το όνειρό του να κάνει ένα υπέροχο, μικρό ξενοδοχείο δίπλα στο κύμα. Ο Κωνσταντίνος διδάσκει ιστορία και φιλοσοφία της τέχνης στο πανεπιστήμιο και είναι νυμφευμένος με την Άννα η οποία είναι δασκάλα στο δημοτικό. Έχουν τρία αγόρια, τον Βασίλη και τα δίδυμα, Μενέλαο και Γιάννη που είναι ειδικοί στη φασαρία.


Θέλετε να ακούσετε το τραγούδι του SergeGainsbourgπου ενέπνευσε το μότο μας; Πατήστε εδώ